SocialMediaBord.nl – Social Frames

Zoek jij een social media frame voor je event of verjaardag? Bekijk socialmediabord.nl, zij hebben diverse leuke borden zoals een Instagram frame of Facebook bord. Op de website kan je diverse social media bord bekijken en dus ook bestellen. De social frames zijn een leuke manier om je boodschap te communiceren en verspreiden.

Social Video Marketing voor meer engagement

Facebook en Twitter strijden met elkaar als het gaat om social video marketing. Vine, een dienst van Twitter en Instagram video, de video dienst van Facebook hebben beiden een platform voor korte video’s die uw merk in een paar seconden een gezicht geven. Ideaal in een tijd waarin consumenten, online opinieleiders en redacties steeds minder tijd hebben. Social content komt in kant-en-klare brokken vanuit alle hoeken op ons af.Continue Reading..

Social media worden steeds belangrijker voor ranking

Merken hebben voorrang, en kwaliteit in content en backlinks blijven ontzettend belangrijk als het om hoger scoren in Google gaat. Nieuw is het grotere belang van social media voor uw ranking blijkt uit onderzoek van Searchmetrics. In vergelijking met 2012 is 2013 het jaar van social media.Continue Reading..

Promotie door KnowHowww laat gemeente Amsterdam schrikken

Heineking festival is te goed gepromoot door KnowHowww Internet. Dat meldt gemeente Amsterdam aan de organisatie van Heineking vorige week. Na het feest op het Museumplein staat Heineking festival op nummer twee van de Koninginnedag top vijf van Koninginnedagamsterdam.nl en iedereen weet dat op het Marie Heinekenplein een topfeest gehouden wordt.Continue Reading..

Visual Storytelling, meer dan een visueel verhaaltje schrijven


Een webredacteur of copywriter is allang niet meer het schrijftalent met een beetje HTML-kennis. Tegenwoordig wordt meer verwacht; je moet een goed beeldverhaal vertellen en je verhaal moet beeldend zijn. Visualiteit heeft een belangrijke functie binnen de content van een website of pagina. Anders loopt je publiek weg want plaatjes delen, kan iedereen.Continue Reading..

De macht van social media

De acht Turnhoutse jongens die 4 januari een toevallige voorbijganger ernstig schopten, zijn inmiddels opgepakt. Er zijn weinig mensen die de beelden niet zagen en vooral op de verschillende social media kreeg het voorval zoveel aandacht, dat sommige verdachten zichzelf aangaven. Is social media een ideaal opsporingsmiddel?Continue Reading..

De beste momenten om een Facebook bericht te plaatsen

Social media onderzoeksbedrijf Pandemic Labs onderzocht op welke dagen en tijdstippen je het beste Facebook berichten kunt plaatsen als bedrijf. De resultaten zijn gebaseerd op meer dan 22.000 Facebook-pagina’s, meer dan 12,7 miljoen berichten en ongeveern 12,3 miljard interacties. Lees het hele artikel op Dutch Cowboys. Continue Reading..

8 op de 10 Nederlanders is actief op Social media

Het gebruik van social media blijft wereldwijd toenemen. Van de Nederlandse internetgebruikers maakt momenteel 8 van de 10 gebruik van social media. Daarbij is Facebook veruit de populairste site (66% is actief), gevolgd door Hyves (33%), LinkedIn (29%) en Twitter (24%). Lees meerContinue Reading..

5 manieren om er voor te zorgen dat je content eerder verspreid wordt

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, dit geldt ook voor bedrijven. Gelukkig hebben de meeste bedrijven dit wel door, maar welke content het beste op welke manier geplaatst kan worden is nog vaak onduidelijk. In het artikel op business 2 community staan 5 tips die ervoor zorgen dat je content eerder verspreidt wordt.Continue Reading..

3 soorten Facebook-content die likes opleveren

Waaraan moeten posts voldoen om wél likes te scoren? Wil je Facebook post aanslaan, dan moet het een sterke, positieve emotie oproepen. Het woord emotie komt van het Latijnse movere: bewegen. Op Facebook bewegen mensen door likes, shares en comments. Je fans komen niet in beweging voor een post die ‘op zich wel interessant’ is. Lees het hele artikel op Frankwatching. Continue Reading..

De waarde van een Facebook fanpage voor merken

Wat is de waarde van een fanpage op Facebook voor een merk? Social Embassy heeft hier onderzoek naar gedaan onder zes grote merken op Facebook. Wat blijkt? Fans hebben een significant hogere commitment dan niet-fans én de brand commitment van veel fans stijgt vanaf het moment dat zij Facebook-fan worden. Lees het hele artikel op Marketingfacts. Continue Reading..

Haal meer uit uw LinkedIn bedrijvenpagina

LinkedIn breidt steeds verder uit. Qua technische mogelijkheden en qua lay-out. Wat betekent dit voor uw bedrijf en, nog veel belangrijker, hoe gebruikt u dit?Continue Reading..

15 tips en voorbeelden om de betrokkenheid van je Facebookfans te vergroten

Tegenwoordig heeft bijna ieder bedrijf wel een Facebookpagina. Echter weet niet ieder bedrijf hoe ze hier mee om moet gaan. De grootste uitdaging is het creëren van een sterke band met je fans. Dit zorgt immers voor meer betrokkenheid en interactie. In het artikel van Marketingfacts lees je 15 tips en voorbeelden om de betrokkenheid van je Facebookfans te vergroten.Continue Reading..

Betere vindbaarheid in Google door social media pagina’s

Als je als bedrijf momenteel nog geen gebruik maakt van social media, dan laat je gegarandeerd kansen liggen. Social media pagina’s zorgen er namelijk voor dat je beter vindbaar bent in Google. Lees het hele artikel op business2community. Continue Reading..

Zes mogelijkheden om Facebook fans te bedanken

Social media marketing is helemaal hot. Bedrijven proberen zoveel mogelijk ‘likes’ te genereren. Facebook fans zijn veel waard en daarom verdienen ze af en toe eens een bedankje. Maar hoe pak je dit aan? Er zijn zes mogelijkheden. Lees het hele bericht op Marketingfacts. Continue Reading..

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.