Social Video Marketing voor meer engagement

Facebook en Twitter strijden met elkaar als het gaat om social video marketing. Vine, een dienst van Twitter en Instagram video, de video dienst van Facebook hebben beiden een platform voor korte video’s die uw merk in een paar seconden een gezicht geven. Ideaal in een tijd waarin consumenten, online opinieleiders en redacties steeds minder tijd hebben. Social content komt in kant-en-klare brokken vanuit alle hoeken op ons af.Continue Reading..

Social media worden steeds belangrijker voor ranking

Merken hebben voorrang, en kwaliteit in content en backlinks blijven ontzettend belangrijk als het om hoger scoren in Google gaat. Nieuw is het grotere belang van social media voor uw ranking blijkt uit onderzoek van Searchmetrics. In vergelijking met 2012 is 2013 het jaar van social media.Continue Reading..

Promotie door KnowHowww laat gemeente Amsterdam schrikken

Heineking festival is te goed gepromoot door KnowHowww Internet. Dat meldt gemeente Amsterdam aan de organisatie van Heineking vorige week. Na het feest op het Museumplein staat Heineking festival op nummer twee van de Koninginnedag top vijf van Koninginnedagamsterdam.nl en iedereen weet dat op het Marie Heinekenplein een topfeest gehouden wordt.Continue Reading..

Visual Storytelling, meer dan een visueel verhaaltje schrijven


Een webredacteur of copywriter is allang niet meer het schrijftalent met een beetje HTML-kennis. Tegenwoordig wordt meer verwacht; je moet een goed beeldverhaal vertellen en je verhaal moet beeldend zijn. Visualiteit heeft een belangrijke functie binnen de content van een website of pagina. Anders loopt je publiek weg want plaatjes delen, kan iedereen.Continue Reading..

De macht van social media

De acht Turnhoutse jongens die 4 januari een toevallige voorbijganger ernstig schopten, zijn inmiddels opgepakt. Er zijn weinig mensen die de beelden niet zagen en vooral op de verschillende social media kreeg het voorval zoveel aandacht, dat sommige verdachten zichzelf aangaven. Is social media een ideaal opsporingsmiddel?Continue Reading..

De beste momenten om een Facebook bericht te plaatsen

Social media onderzoeksbedrijf Pandemic Labs onderzocht op welke dagen en tijdstippen je het beste Facebook berichten kunt plaatsen als bedrijf. De resultaten zijn gebaseerd op meer dan 22.000 Facebook-pagina’s, meer dan 12,7 miljoen berichten en ongeveern 12,3 miljard interacties. Lees het hele artikel op Dutch Cowboys. Continue Reading..

De waarde van een Facebook Fanpage voor merken

In februari bracht Social Embassy onderzoek uit dat aantoonde dat meer interactie via social media leidt tot een hogere merkbetrokkenheid. Dat onderzoek was wetenschappelijk opgezet en onderbouwd en betrof een hypothetisch merk. Om te beoordelen of de uitkomsten ook in de praktijk gelden, heeft Social Embassy de uitkomsten van het onderzoek getoetst bij zes van hun klantmerken. En met succes: ook in de echte wereld leidt engagement tot een hogere brand commitment. Lees het hele artikel op Marketingfacts. Continue Reading..

Werven via Facebook

De aanhangers van je merk kan je tegenwoordig gemakkelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen rondom jouw bedrijf via Facebook. Daar komt nu bij dat Work4Labs een nieuwe Applicatie heeft gemaakt, waarmee gezocht kan worden naar vacatures bij bedrijven waar vrienden werken. Op deze manier wordt het nog gemakkelijker om op zoek te gaan naar interessante kansen van bedrijven waar vrienden werken. Voor bedrijven betekent dit dat zij hun vacatures nu ook target gericht op Facebook gebruikers kunnen richten. Met deze nieuwe applicatie zien we de scheidslijn tussen werk en prive steeds meer vervagen.Continue Reading..

Een mooi voorbeeld van creatieve inzet van social media

Een goed voorbeeld van online marketing op Facebook. Duur? Nee, nou ja wellicht het idee.Continue Reading..

Hoe doet mijn Facebook pagina het beter?

Een bedrijf met eigen Facebook pagina is bijna niet meer weg te denken vandaag de dag. Veel bedrijven zien het belang van Facebook dus al in. Maar hoe krijgt u meer fans op zo’n Facebook pagina, zodat er uiteindelijk meer bezoekers naar uw website komen?Continue Reading..

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.