Promotie door KnowHowww laat gemeente Amsterdam schrikken

Heineking festival is te goed gepromoot door KnowHowww Internet. Dat meldt gemeente Amsterdam aan de organisatie van Heineking vorige week. Na het feest op het Museumplein staat Heineking festival op nummer twee van de Koninginnedag top vijf van Koninginnedagamsterdam.nl en iedereen weet dat op het Marie Heinekenplein een topfeest gehouden wordt.

Gemeente Amsterdam verzocht de organisatie van Heineking de promotie per direct te stoppen, KnowHowww had haar werk te goed gedaan en de gemeente vreesde voor te grote drukte op en rondom het Marie Heinekenplein. Inmiddels zijn de organisatie van Heineking en de gemeente eruit. Het feest op 30 april gaat gewoon door en de promotie ook.

Heineking festival

Heineking festival is een samenwerking tussen vier café-restaurants op het Marie Heinekenplein, als antwoord op alle betaalde feesten in de hoofdstad. Eind maart dit jaar is KnowHowww benaderd door de organisatie van Heineking festival voor de online promotie. Binnen drie weken wist KnowHowww de online PR machine te laten ontploffen en binnen no time is Heineking overal te vinden op internet.

Promotie

Door middel van smart linkbuilding, Facebook advertising en een slimme social media campagne schiet de naamsbekendheid van Heineking festival omhoog. Er wordt over gepraat op Koninginnedag websites, op facebook stroomt het aantal deelnemers aan het event binnen en de organisatie is meer dan blij.

Online marketing nodig?

Heeft u ook een merk, bedrijf of event dat wel een boost kan gebruiken op het gebied van (online) awareness? Schroom dan niet om contact met KnowHowww op te nemen. Wij denken graag met u mee en maken voor u een plan waarin de beste marketing tools gecombineerd worden.

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.