Personal Training in Amsterdam bij Beyondfit

Zoek jij de beste personal trainer van Amsterdam? Bezoek dan Beyondfit Personal Training in Amsterdam West. Het team is opgezet door David Billy, een expert op het gebied van Personal Training. Met zijn training ben je op zeer efficiente wijze in no time weer fit.

SocialMediaBord.nl – Social Frames

Zoek jij een social media frame voor je event of verjaardag? Bekijk socialmediabord.nl, zij hebben diverse leuke borden zoals een Instagram frame of Facebook bord. Op de website kan je diverse social media bord bekijken en dus ook bestellen. De social frames zijn een leuke manier om je boodschap te communiceren en verspreiden.

Balans Schoonmaakbedrijf

Balans Schoonmaakbedrijf is een van de snelst groeiende schoonmaakbedrijven van Nederland. KnowHowww is trots dat zij dit schoonmaakbedrijf tot haar klanten mag rekenen. Dus zoekt u nog een schoonmaakbedrijf in Amsterdam, neem contact op met Balans!

Tien Google Analytics tips die je niet mag missen

Of je nu een data- geek of bent niet, website statistieken moet je als site-eigenaar in de gaten houden. Ze geven inzicht in het gedrag van bezoekers. Waar ze vandaan komen, hun acties op je site en de voordelen die dit biedt. KnowHowww geeft graag tips, helder en overzichtelijk. Want zo zijn wij. Zo helpen we iedereen begrijpen wat wij nou eigenlijk doen en dragen we onze kennis over zodat je zelf ook met Google Analytics aan de slag kan.Continue Reading..

Hoe zet je budget op je Adwords account?

Gefeliciteerd, je hebt een Adwords account aangemaakt! De zoekwoorden waarmee je gevonden wilt worden, staan netjes op een rijtje en je hebt alle zoekvolumes en geschatte biedingen uitgezocht. Maar nu? Tijd om geld aan je account toe te voegen.Continue Reading..

Adwords tips die je niet mag missen

Met Adwords maak je reclame voor je product of dienst. Je kan er van alles mee, maar als je de weg niet kent, is het een lastig systeem. KnowHowww legt uit en adviseert.  Hierbij alvast een aantal tips van onze Adwords specialisten.Continue Reading..

Maak van je domeinnaam een succes

Wanneer je een nieuwe website start, is één van de eerste en belangrijke keuzes die je maakt een domeinnaam. Je domeinnaam beïnvloedt bijna elk marketinggebied, inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing. Welke gevolgen heeft een domeinnaam voor je (online) marketing? En hoe kies je de beste domeinnaam?Continue Reading..

KnowHowww is een maand lang MoHowww

Het is Movember en de mannen van KnowHowww laten de snor staan om geld in te zamelen voor dit initiatief. Wij willen aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker, en geld verzamelen om deze ziekte uit de wereld te krijgen. Alle hulp is welkom, dus like onze Facebook pagina, share onze updates en doneer.

Continue Reading..

Google Analytics; gegevens ‘not provided’. En nu?

Google versleutelt sinds kort alle data binnen Google Analytics als het gaat om organische zoekopdrachten. SEO professionals houden zich al een poos bezig met het fenomeen ‘not provided’ in Google Analytics. Dan hebben we het over de sectie waar de data over je keywords ‘not provided’ oftewel ‘niet geleverd’ aangeeft. Wat is het en waarom is het van belang?Continue Reading..

De Hummingbird update van Google

Google heeft al geruime tijd een nieuw zoekalgoritme en kwam hier eind september mee naar buiten. De ‘Hummingbird-update’ (kolibrie) mag dan de naam hebben van één van de kleinste vogeltjes ter wereld. Een kleine verandering is het niet. Maar voor wie? Tijd om eens precies uit te zoeken wat dit voor gevolgen heeft voor je SEO.Continue Reading..

Google Analytics; wat moet je met alle data?

Google Analytics geïmplementeerd en data stromen binnen. Maar vervolgens heb je eigenlijk geen idee waar je precies naar moet kijken. Herkenbaar?Continue Reading..

Anti-bounce tips om uw bouncepercentage te verlagen

Een website of webshop goed vindbaar maken is één ding. Ervoor zorgen dat al die gevonden mensen niet direct weer vertrekken, is net zo belangrijk. Heb je een website of webshop? Meet je dan wel eens de bouncerates van je pagina’s? Hieruit haal je zeer waardevolle informatie om te blijven verbeteren.Continue Reading..

Social Video Marketing voor meer engagement

Facebook en Twitter strijden met elkaar als het gaat om social video marketing. Vine, een dienst van Twitter en Instagram video, de video dienst van Facebook hebben beiden een platform voor korte video’s die uw merk in een paar seconden een gezicht geven. Ideaal in een tijd waarin consumenten, online opinieleiders en redacties steeds minder tijd hebben. Social content komt in kant-en-klare brokken vanuit alle hoeken op ons af.Continue Reading..

Social media worden steeds belangrijker voor ranking

Merken hebben voorrang, en kwaliteit in content en backlinks blijven ontzettend belangrijk als het om hoger scoren in Google gaat. Nieuw is het grotere belang van social media voor uw ranking blijkt uit onderzoek van Searchmetrics. In vergelijking met 2012 is 2013 het jaar van social media.Continue Reading..

Promotie door KnowHowww laat gemeente Amsterdam schrikken

Heineking festival is te goed gepromoot door KnowHowww Internet. Dat meldt gemeente Amsterdam aan de organisatie van Heineking vorige week. Na het feest op het Museumplein staat Heineking festival op nummer twee van de Koninginnedag top vijf van Koninginnedagamsterdam.nl en iedereen weet dat op het Marie Heinekenplein een topfeest gehouden wordt.Continue Reading..

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.