KnowHowww is een maand lang MoHowww

Het is Movember en de mannen van KnowHowww laten de snor staan om geld in te zamelen voor dit initiatief. Wij willen aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker, en geld verzamelen om deze ziekte uit de wereld te krijgen. Alle hulp is welkom, dus like onze Facebook pagina, share onze updates en doneer.

Snorren in alle maten

De – nog niet heel erg behaarde, maar dat komt vast goed- mannen van KnowHowww worden bijgestaan door de Mo Sistas. Zij staan klaar voor de Mo bros met mentale steun en styling tips. Schik dus niet wanneer je ons kantoor bezoekt en ongeschoren types rond ziet lopen. Die horen erbij.

Social snor-steun

Iedere week doen we via onze Facebook pagina updates, plaatsen we interessante feiten en houden we je op de hoogte van de voortgang. We helpen je zo herinneren dat je voor dit goede doel best even een donatie kan doen. Houd onze social media dus in de smiezen.

Het doel

In Nederland krijgt ruim 20% van de mannen prostaatkanker en de hoeveelheid mannen met deze prostaat- of teelbalkanker is de afgelopen 20 jaar verdubbeld. Hoe dit kan, is nog onbekend. Maar dat hier dringend onderzoek naar gedaan moet worden, lijkt ons duidelijk. En hier is geld voor nodig.

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.