Hoe zet je budget op je Adwords account?

Gefeliciteerd, je hebt een Adwords account aangemaakt! De zoekwoorden waarmee je gevonden wilt worden, staan netjes op een rijtje en je hebt alle zoekvolumes en geschatte biedingen uitgezocht. Maar nu? Tijd om geld aan je account toe te voegen.

Stap 1: stel voorkeuren voor factureren in

Open je account en ga naar het tandwiel rechts bovenin, naast je klant-id. Klik op ‘voorkeuren voor factureren’. Kies het land waar je factuuradres zich bevindt. Dit beïnvloedt de valuta waarin je voortaan betaalt, dus zorg dat deze goed is ingevuld want later aanpassen gaat niet zomaar.

Stap 2: vul je betalingsgegevens in

Zorg dat een eventuele pop-up blocker uit staat zodat de pagina met betalingsgegevens kan openen in een nieuw venster. Je kiest je betalingsstatus (zakelijk of privé) en vult je (bedrijfs)gegevens volledig in. Klik op volgende en je gaat naar de betalingspagina.


Stap 3: Adwords betalingswijze

Hierna kies je de manier waarop je wilt betalen. Dit kan op verschillende manieren en dit hangt af van jouw instellingen. Bijvoorbeeld vanuit welk land je account loopt en waar je bedrijf is gevestigd. De opties voor betalen komen vanzelf in beeld. Kies en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Daarna klik je op voltooien en nu kan je campagne lopen.

Stap 4: hulp bij het opzetten van Adwords?

KnowHowww is specialist op het gebied van Adwords. Ziet jouw account er anders uit, of kom je er toch niet helemaal uit om zelf je budget te verhogen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het opzetten van een Adwords account.

 

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.