Maak van je domeinnaam een succes

Wanneer je een nieuwe website start, is één van de eerste en belangrijke keuzes die je maakt een domeinnaam. Je domeinnaam beïnvloedt bijna elk marketinggebied, inclusief zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing. Welke gevolgen heeft een domeinnaam voor je (online) marketing? En hoe kies je de beste domeinnaam?Continue Reading..

Anti-bounce tips om uw bouncepercentage te verlagen

Een website of webshop goed vindbaar maken is één ding. Ervoor zorgen dat al die gevonden mensen niet direct weer vertrekken, is net zo belangrijk. Heb je een website of webshop? Meet je dan wel eens de bouncerates van je pagina’s? Hieruit haal je zeer waardevolle informatie om te blijven verbeteren.Continue Reading..

Slechte navigatie blijft grootste irritatie op websites

Voor de tweede keer deed Econsultancy met Tealeaf onderzoek naar de kennis van de online gebruikerservaring (N=500 business professionals, voornamelijk uit UK & US). Hieruit blijkt dat het algemene kennisniveau van de online klantervaring is toegenomen het afgelopen jaar. Lees meer…Continue Reading..

Hoe doet mijn Facebook pagina het beter?

Een bedrijf met eigen Facebook pagina is bijna niet meer weg te denken vandaag de dag. Veel bedrijven zien het belang van Facebook dus al in. Maar hoe krijgt u meer fans op zo’n Facebook pagina, zodat er uiteindelijk meer bezoekers naar uw website komen?Continue Reading..

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.