Google Analytics; wat moet je met alle data?

Google Analytics geïmplementeerd en data stromen binnen. Maar vervolgens heb je eigenlijk geen idee waar je precies naar moet kijken. Herkenbaar?Continue Reading..

Anti-bounce tips om uw bouncepercentage te verlagen

Een website of webshop goed vindbaar maken is één ding. Ervoor zorgen dat al die gevonden mensen niet direct weer vertrekken, is net zo belangrijk. Heb je een website of webshop? Meet je dan wel eens de bouncerates van je pagina’s? Hieruit haal je zeer waardevolle informatie om te blijven verbeteren.Continue Reading..

Slechte navigatie blijft grootste irritatie op websites

Voor de tweede keer deed Econsultancy met Tealeaf onderzoek naar de kennis van de online gebruikerservaring (N=500 business professionals, voornamelijk uit UK & US). Hieruit blijkt dat het algemene kennisniveau van de online klantervaring is toegenomen het afgelopen jaar. Lees meer…Continue Reading..

10 contentfouten waarmee je je website verprutst

Een goede website maken lijkt makkelijker dan het is. Je moet aan alles denken. Niet alleen aan het taalgebruik, de lay-out en de technische aspecten, maar ook aan bijvoorbeeld de vindbaarheid in Google. In het artikel op Frankwatching lees je 10 contentfouten die voor een slechte website zorgen.Continue Reading..

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.