Google Analytics; gegevens ‘not provided’. En nu?

Google versleutelt sinds kort alle data binnen Google Analytics als het gaat om organische zoekopdrachten. SEO professionals houden zich al een poos bezig met het fenomeen ‘not provided’ in Google Analytics. Dan hebben we het over de sectie waar de data over je keywords ‘not provided’ oftewel ‘niet geleverd’ aangeeft. Wat is het en waarom is het van belang?Continue Reading..

De Hummingbird update van Google

Google heeft al geruime tijd een nieuw zoekalgoritme en kwam hier eind september mee naar buiten. De ‘Hummingbird-update’ (kolibrie) mag dan de naam hebben van één van de kleinste vogeltjes ter wereld. Een kleine verandering is het niet. Maar voor wie? Tijd om eens precies uit te zoeken wat dit voor gevolgen heeft voor je SEO.Continue Reading..

Google Analytics; wat moet je met alle data?

Google Analytics geïmplementeerd en data stromen binnen. Maar vervolgens heb je eigenlijk geen idee waar je precies naar moet kijken. Herkenbaar?Continue Reading..

10 contentfouten waarmee je je website verprutst

Een goede website maken lijkt makkelijker dan het is. Je moet aan alles denken. Niet alleen aan het taalgebruik, de lay-out en de technische aspecten, maar ook aan bijvoorbeeld de vindbaarheid in Google. In het artikel op Frankwatching lees je 10 contentfouten die voor een slechte website zorgen.Continue Reading..

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.