Haal meer uit uw LinkedIn bedrijvenpagina

LinkedIn breidt steeds verder uit. Qua technische mogelijkheden en qua lay-out. Wat betekent dit voor uw bedrijf en, nog veel belangrijker, hoe gebruikt u dit?

De nieuwe update van LinkedIn ondersteunt uw bedrijvenpagina vanaf nu ook op mobiele apparaten. De volgers van uw pagina die rondlopen met een iPad of mobiele telefoon zien nu uw bedrijf op LinkedIn met betere foto’s, gespecificeerde status updates en mooiere lay-out dan voorheen. De band met uw klant wordt door een goede, duidelijke en makkelijk vindbare pagina alleen maar beter.

Producten en likes op LinkedIn
Zet de diensten of producten die u graag onder de aandacht brengt simpel bij uw leden in de spotlight. De nieuwe lay-out heeft wat weg van Facebook en zorgt ervoor dat u zelf bepaalt wat uw klanten niet mogen missen. Dit geldt voor bepaalde status updates en beeldmateriaal. De speciale foto, komt overeen met het banner-idee van Facebook en geeft u de kans om uw bedrijf te laten zien van zijn allerbeste kant. Bezoekers kunnen een status update makkelijker liken en delen. De updates staan ook meer gecentreerd, zodat niemand er nog om uw meest belangrijke mededelingen heen kan.

KnowHowww is gespecialiseerd in social media marketing. Heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen en implementeren van een social media-strategie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!
020 261 0 262

Yihay! Uw bericht is verzonden.

Oei! Er klopt iets niet.